چند سوال در مورد قاعدگی, فقط خانم های جوان بخوانند!
نوشته شده توسط : nahal

چند سوال در مورد قاعدگی, فقط خانم های جوان بخوانند!

آشنایی با برخی از موارد نه تنها نگرانی آنها را برطرف می کند بلکه در صورت مشاهده موارد غیرطبیعی زودتر به سراغ درمان می روند از جمله این مشکلات می توان به این موارد اشاره کرد و ...

 

برای خیلی از دختران جوانی که به تازگی به سن بلوغ رسیده اند و عادت ماهیانه شان شروع شده وجود برخی موارد در این دوران گاهی آنها را نگران می کند در حالی که آشنایی با برخی از موارد نه تنها نگرانی آنها را برطرف می کند بلکه در صورت مشاهده موارد غیرطبیعی زودتر به سراغ درمان می روند از جمله این مشکلات می توان به این موارد اشاره کرد:

1. خون‌ریزی زیاد چرا؟
خیلی از خانم‌ها با مشاهده خون‌ریزی زیاد ماهیانه بسیار متعجب می‌شوند اما در واقع این خون‌ریزی چندان هم زیاد نیست. در یک دوره قاعدگی یک خانم به طور طبیعی 4 تا 12 قاشق چایخوری خون از دست می‌دهد.

قاعدگی ابتدا کمی سبک است اما روزهای دوم و سوم کمی بیشتر شده و در روزهای پایانی خون‌ریزی کمتر می‌شود. اما اگر مجبور شدید هر ساعت به مدت چند ساعت یک پد بهداشتی عوض کنید اما اگر بیش از 10 پد در روز عوض کردید باید حتما به پزشک مراجعه کنید.

اگر قاعدگی شما بیش از 7 روز و دارای خون‌ریزی زیاد بود هم به پزشک اطلاع دهید. خون‌ریزی سنگین و طولانی به نام منوراژی خوانده می‌شود.

تغییرات هورمونی یا مشکلات جسمانی گاهی دلیل این خون‌ریزی شدید و سنگین است و ممکن است اختلالات خونی هم علت این امر باشد.

1. قاعدگی‌های نامنظم:
برنامه قاعدگی هر خانمی با خانم دیگر فرق دارد و بسته به عوامل متعددی دارد و زمان تخمک‌گذاری در آن بسیار مهم است. اگر شما هر ماه تخمک‌گذاری نداشته باشید، شما قاعدگی منظمی نخواهید داشت.

مصرف داروها، مثل قرص‌های ضدبارداری می‌تواند قاعدگی را تنظیم کند که باید حتما از سوی پزشک برایتان تجویز شود.

برای خیلی از خانم‌ها قاعدگی هر 28 روز یکبار اتفاق می‌افتد. اما اگر قاعدگی بین 25 تا 35 روز هم اتفاق بیفتد، غیرطبیعی نیست.

برای تعیین فاصله بین قاعدگی، اولین روزی که خونریزی‌تان شروع شد را تا اولین روز شروع خون‌ریزی بعدی خود بشمارید.

2. قاعدگی از دست‌رفته:
اگر در دوران بارداری به سر می‌برید و ازدواج کرده‌اید، بعد از از دست رفتن قاعدگی اولین چیزی که باید به فکر آن باشید، بارداری است. اما گاهی تغییرات هورمونی می‌تواند سبب قطع قاعدگی شود.

3. کی بریم دکتر:
در خیلی از موارد، مشکلات قاعدگی نگران‌کننده نیستند. اما برای اینکه خیالتان راحت بشود، حتما سری به پزشک بزنید. در برخی موارد، کمبودهای تغذیه‌ای یا هورمونی، التهاب و عفونت‌ها ممکن است سبب بروز اختلالات قاعدگی شود.

* اگر درد قاعدگی‌تان بسیار شدید بود

* اگر به مدت بیش از 6 ماه قاعدگی اتفاق نیفتاد و باردار هم نبودید

* اگر خون‌ریزی شدید داشتید، خستگی و ضعف آزارتان می‌دهد حتما به پزشک مراجعه کنی




:: بازدید از این مطلب : 1247
|
امتیاز مطلب : 50
|
تعداد امتیازدهندگان : 17
|
مجموع امتیاز : 17
تاریخ انتشار : 2 آبان 1389 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: