کیوی
میزان ویتامینc موجود در کیوی 2برابر بیشتر از بقیه میوههاست. فیبر آن بیشتر از سیب است و از لحاظ میزان پتاسیم با موز رقابت میکند. ویتامینها، املاح و موادمغذی کیوی خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، سکته، سرطانها و بیماریهای تنفسی را کاهش میدهد. خاصیت رقیق کنندگی خون آن بیشتر از قرص آسپرین است، بدون اینکه عوارضی داشته باشد. این میوه مانع از لخته شدن خون میشود و میزان کلسترول قلب و فشارخون را کاهش میدهد. مطالعات نشان میدهد کیوی نه تنها مانع از آسیبدیدگی DNA، بلکه باعث بهبود و بازسازی سلولهای آسیب دیده میشود. در چین از کیوی برای درمان زخمها استفاده میشود. بنابراین مصرف یک یا 2عدد کیوی را حتما در برنامهغذایی روزانه خود قرار دهید.
گیلاس
گیلاس یکی از موادی است که قدرت درمانکنندگی دارد، با اینکه بسیار کمکالری است، اما سرشار از موادمغذی است. دارای موادی است که به جنگ التهابها و سرطانها میروند و باعث میشود تا سلولهای سرطانی دست به خودکشی بزنند و از رشد تومورها جلوگیری میکند. علاوه بر این دارای خاصیت ضدویروس و ضدباکتری است. گیلاس دارای ترکیباتی به نام آنتوسیانین است که این ماده میزان اسیداوریک در خون را کاهش میدهد، بنابراین خطر ابتلا به نقرس کاهش پیدا میکند.همچنین خطر ابتلا به سرطان روده را نیز کاهش میدهد، این ترکیب شکل طبیعی ایبوپروفن است که خاصیت ضدتورم و مسکن دارد. مصرف مداوم و منظم گیلاس خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و سکته را نیز کاهش میدهد.در کشور چین از گیلاس برای درمان نقرس، رماتیسم و آرتروز و کمخونی استفاده میشود.
لوبیاها
لوبیاها یکی از موادغذایی جادویی هستند که باعث کاهش میزان کلسترول، تنظیم قندخون، تولید انسولین و سلامت و بهبود عملکرد سیستم گوارشی و حفاظت از بدن در برابر ابتلا به سرطانها میشوند. لوبیاها غنی از فیبر پروتئین و آنتی اکسیدانها هستند و کار غلات، گوشت و میوهجات را یکجا انجام میدهند. ترکیبات موجود در آنها باعث کاهش رشد تومورها و مانع از رشد مجدد سلولها ی سرطانی میشود. مطالعات نشان میدهد زنانی که حداقل 2بار در هفته گیلاس میخورند، 24درصد کمتر از بقیه زنان با خطر ابتلا به سرطان سینه مواجه هستند. علاوه بر این خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، دیابت نوع2، افزایش فشارخون، سرطان روده و سینه را کاهش میدهد.
آنتیاکسیدانهای موجود در لوبیاها از آسیبدیدگی و اکسیده شدن سلولها جلوگیری میکند و این آنتیاکسیدانها را در هر لوبیایی مثل لوبیا قرمز و لوبیا چیتی میتوانید پیدا کنید. علاوه بر این لوبیاها دارای مادهای به ام تریپتوفان هستند که این ماده تنظیمکننده اشتها، خواب، خلق و خوی است. لوبیاها دارای فولیت هستند که نقش کلیدی در سلامت قلب ایفا میکنند. املاحی نظیر پتاسیم، منیزیم، ویتامین B1 و B2 و ویتامین K نیز در لوبیاها یافت میشود. لوبیای سویا غنیترین منبع تأمین اسیدهای چرب امگا3 هستند.
در چین لوبیاها برای درمان مسمویت غذایی، سنگ کلیه، اسهال و استفراغ، فشارخون و روماتیسم استفاده میشود. حداقل 2وعده در هفته لوبیا مصرف کنید و از خواص آن بهرهمند شوید.
اسفناج، محافظ چشم
اسفناج گیاهی است که از ابتلا به بیماریهای چشم و کاهش دید جلوگیری میکند، برای بهبود عملکرد مغز مناسب است و از بدن در برابر ابتلا به سرطان روده، سینه و پروستات محافظت میکند. دشمن بیماریهایی قلبی، سکته و جنون است. ضدفشارخون و ضدالتهاب است و به سلامت استخوانها کمک میکند. اسفناج سرشار از موادمغذی مثل کلسیم، ویتامین K، ویتامین A و C، فولیت، منیزیم و آهن است. کاروتنوئید موجود در اسفناج سلولهای سرطان پروستات را میکشد و از ازدیاد آنها جلوگیری میکند. ویتامین Cو بتاکاروتن موجود در آن از بدن در برابر سرطان روده محافظت میکند و به جنگ التهابها میروند.
یک فنجان اسفناج پخته 1111 برابر جذب ویتامین Kروزانه بدن را افزایش داده و باعث جذب کلسیم توسط استخوانها میشود.مصرف اسفناج چه به صورت خام یا پخته را در برنامه غذایی روزانه خود قرار دهید.
پیاز، ضدسرطان مری
پیاز خطر ابتلا به سرطانهای مری و پروستات را کاهش میدهد و خطر مرگ ناشی از بیماریهای قلبی را کم میکند. تحقیقات نشان میدهد، پیاز از بدن در برابر ابتلا به سرطان معده محافظت میکند و به کاهش فشارخون و کلسترول کمک میکند. پیاز خاصیت آنتیاکسیدانی دارد و دارای مادهای است که التهاب راههای عبور هوا را کم میکند و به بهبود علائم آلرژیها و تب یونجه کمک میکند. پیاز با افزایش میزان ویتامین C به جنگ عوارض سرماخوردگی و آنفلوآنزا میرود، خاصیت ضدالتهاب دارد و به جنگ دردها و تورم ناشی از روماتیسم میرود. پیاز خام بسیار مفید است . مصرف حداقل روزی یکبار آن را در برنامهغذایی روزانه خود قرار دهید.
نکته: پیاز باید در دمای اتاق نگهداری شود، اما اگر موقع خردکردن و پوست کندن چشمانتان اذیت میشود، یک ساعت قبل از مصرف آن را یخچال بگذارید.
هویج، ضدسرطان مثانه
هویج دارای آنتیاکسیدانهایی به نام کاروتنوئیدها هستند که خطر ابتلا به سرطان مثانه و سینه را کاهش میدهد، علاوه بر این به جنگ سرطان پروستات، روده، نای، مری و گردنه رحم میرود. فقدان این کاروتنوئیدها در برنامه غذایی بیماریهای حادی مثل بیماریهای قلبی و انواع سرطانها را ایجاد میکند. مطالعات نشان میدهد، مصرف روزانه یک عدد هویج خطر ابتلا به سرطان ریه را تا 50درصد کاهش میدهد. هویج با تحریک سیستم دفاعی بدن به سلامت گوش، چشم و روده کمک میکند. هویج دارای کلسیم، پتاسیم، منیزیم، فسفر، فیبر، ویتامین C و ویتامین A است. آلفاکاروتن موجود در هویج از رشد تومورها جلوگیری میکند . در چین از هویج برای درمان سنگ کلیه، روماتیسم، تومورها، سیستم گوارشی، شبکوری و عفونتهای گوش استفاده میشود.
کاهو، محافظ DNA
کاهو یکی از غنیترین منابع تأمین ویتامین K و C است. یک فنجان کاهو 91درصد از ویتامین K مورد نیاز بدن در روز و50درصد ویتامین C را تأمین میکند. دارای مقادیر فراوانی فیبر، منگنز، ویتامین6 B فولیت ویتامین C موجود در پرتقال است. دارای میزان زیادی آنتیاکسیدان است که نه تنها به جنگ رادیکالهای آزاد میروند، بلکه از آسیبدیدگی DNA جلوگیری میکند، به استحکام استخوانها کمک میکند، التهاب را کاهش میدهد و چون دارای گلوتامین است برای درمان زخمها بسیار مناسب است، علاوه بر این از ساخت پلاک در رگهای خونی جلوگیری میکند و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش میدهد. در چین از کاهو برای درمان یبوست، سرماخوردگی، سرفه، افسردگی، زخم معده و معده حساس استفاده میشود.
:: بازدید از این مطلب : 687
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3